De bewonersavond in Leiden-Noord was een succes!

Energiefixers071 is op 24 mei van start gegaan met de 2e klusronde in Leiden Noord. Het team met vrijwillige Leidse Energiefixers071 kregen instructie over de nieuwe klusronde en huurders van Portaal konden onder het genot van een hapje en een drankje informatie krijgen over het project en zich meteen aanmelden voor een klusbezoek. De soep en de hapjes werden gemaakt door vrijwilligsters Hacina en 2 Fatima’s van BuZz.

Het team van Energiefixers071 belt deze dagen regelmatig aan bij huurders van Portaal in de Kooi en in het Noorderkwartier om hen uit te nodigen voor een klusbezoek van Energiefixers071.

Inmiddels hebben al meer dan zestig huurders een afspraak gemaakt voor een klusbezoek. Op zaterdag 27 mei hebben de eerste 16 huurders de Energiefixers071 op bezoek gehad en hebben zij maatregelen in huis aangebracht, zoals radiatorfolie, een waterbesparende douchekop en tochtstrips. Zij zijn blij met de materialen en met het klusbezoek. Een van hen was Edria. Zij is ook direct mee gaan werken in het project.

Credits website

Foto’s: Eelkje Colmjon (fixronde 1), Winand Stut (fixsronde 2), Marcel Terlouw (fixronde 3), Gerry van Bakel, team Energiefixers071.

Ontwerp website: Lisanne Gottenbos – Designwise.

Infographics: Rikki de Haas.

Podcast: Gerry van Bakel.

Tekst website:
Mazen Kara, Greet Meesters, projectteam Energiefixers071.

De website www.energiefixers071.nl valt onder de verantwoordelijkheid van het Druckerfonds.

Ga naar de inhoud