Wie zijn de Energiefixers071?

Hier een uitgebreidere uitleg over de teamleden, initiatiefnemers en eventueel de fixers.

Projectteamleden

Bart Groeneweg

Bart is een ervaren energiecoach. Zorgt voor inkoop van materialen, training en coaching van fixers, planning en uitvoering van klusbezoeken en nog veel meer.

Mazen Kara

Mazen is een ervaren projectmedewerker en meertalige energiecoach. Zorgt voor het werven van mensen, training en coaching van de vrijwillige fixers, ontwikkeling van informatiemateriaal, website en social media, algehele projectondersteuning en nog veel meer.

Chantal Spruit

Chantal is een enthousiaste projectmedewerker betrokken vanuit Coöperatie Energiek Leiden. Zij zorgt voor de communicatie en social media, afstemming met partners en algehele projectondersteuning.

Initiatiefnemer en adviseurs

Greet Meesters

Greet is initiatiefnemer van Energiefixers071. Zij is een energieke en creatieve communitybuilder met ruime ervaring als projectleider in verschillende domeinen. Zij recombineert met haar projectteam al aanwezige ingrediënten in een straat, buurt, wijk of stad tot een effectief en bruisend resultaat.

Marije van den Berg

Marije kon als voorzitter van het Druckerfonds geld beschikbaar stellen om uit de startblokken te komen. “Het was niet zo moeilijk, want er was in de afgelopen jaren een netwerk van duurzame doeners in de stad Leiden ontstaan. Alles wat de fondsen hoefden te doen, was geld en vertrouwen geven. De hele ‘verantwoording’ over het geld hebben we geregeld door actief mee te doen: wij hielden de boekhouding bij en gaven toestemming vooruitgaven, en we waren ter plekke op de klusdagen zodat het projectteam niet op papier hoefde te zetten wat ze allemaal deden. Dat konden we met eigen ogen zien en ter plekke ervaren.”

Anja Möltgen

Anja is een Leidse interieurarchitect met duurzaamheid als specialisatie. Zij zet haar jarenlange kennis en ervaring als wijkambassadeur in Leiden in voor de ontwikkeling van  Energiefixers071.

Credits website

Foto’s: Eelkje Colmjon (fixronde 1), Winand Stut (fixsronde 2), Marcel Terlouw (fixronde 3), Gerry van Bakel, team Energiefixers071.

Ontwerp website: Lisanne Gottenbos – Designwise.

Infographics: Rikki de Haas.

Podcast: Gerry van Bakel.

Tekst website:
Mazen Kara, Greet Meesters, projectteam Energiefixers071.

De website www.energiefixers071.nl valt onder de verantwoordelijkheid van het Druckerfonds.

Ga naar de inhoud